ClickCease

Sigol Adeziv parchet poliuretanic bi-component 10KG

215

SIGOL este un adeziv inodor fără solvenți și apă, bi-component. 

250,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

CERE OFERTA
close

Cere oferta

 
  •  Reputatie solida! Reputatie solida!
  • Livrare rapida si sigura! Livrare rapida si sigura!
  •  Peste 10 de experienta in domeniu! Peste 10 de experienta in domeniu!
Descriere

Adeziv epoxid-poliuretan , potrivit pentru montajul tuturor tipurilor de lemn în orice dimensiune, inclusiv podele solide și tehnice, fără a necesita pre-așezarea grinzilor din lemn și, cu  tratament adecvat , pe substraturile non-absorbante preexistente (ceramică, dale, marmură, palladian, gresie, etc.). De asemenea, potrivit, dar nu special, pentru lipirea pe substraturi încălzite. Lipirea panourilor de izolare termică și fonică (plută, Poliuretan expandat, vată minerală). Lipirea plăcilor pe azbociment și plăci aglomerate. Lipirea lemnului și a materialelor de construcție (ceramică, ceramică maronie Gresie) pe baze metalice.

Cum se utilizează

După amestecarea celor două componente, se întinde SIGOL cu o spatula uniform pe sapa curata înglobând praful posibil prezent pe suprafața. Continuați cu așezarea, asigurându-vă că plăcile din lemn Sunt asamblate în mod corespunzător și fortificate cu atenție pentru a face adezivul sa adere bine la întreaga suprafață. Aderență perfectă la sapa e asigurata dacă cel puțin 65% din fiecare componentă de lemn este în contact direct cu adezivul. In cazul sapelor poroase si prăfoase , se recomandă aplicarea primului strat de PRYMER A, PRYMER PUB 77, PRIMER SF 1105, PRYMER FAST 500 sau PRYMER 100 (Vezi fisele tehnice). După uscarea completă a tratamentului se continuă cu aplicarea adezivului. În cazul substraturilor cu umiditate ridicata, vă recomandăm să aplicați mai întâi PRYMER PUB 77, PRIMER SF 1105, PRIMER FAST 500, PRIMER100, PRYMER EPOX WETT sau PRYMER WB 328 S (a se vedea fisa tehnica). Nu vă recomandăm să înmuiați capetele parchetului în SIGOL în timp ce le puneți. Dacă este necesar, înmuiați capetele  plăcilor într-un adeziv de tip vinilic" (PARKETTKOLL), care are adeziune  lemn-lemn excelenta, evitând, de asemenea, "Deraparea" plăcilor. Dacă parchetul trebuie așezat pe suprafețe sticloase (plăci ceramice, Țiglă emailate, marmură lustruită etc.), îndepărtați și curățați suprafață de praf,  adeziv și ceară. Aplicați pe cârpă Agent de aderență DILUENTE APA (vezi fisa tehnică).După aplicarea corectă si respectarea timpului de aplicare, aplicați SIGOL. Șlefuirea ulterioară poate fi operată după 3-4 zile conform Condițiile atmosferice si higrometrice ale parchetului. În cazul substraturilor de anhidrit, se șlefuiește cu granulate  24 sau 36. Îndepărtați praful și aplicați primerul folosind PRYMER SF 1105 (Nu se diluează) sau PRYMER PUB 77 cu diluant DILUENTE DMC 50 la un raport de 70:30. Aplicați SIGOL și urmați șlefuirea următoare după 3-4 zile, în funcție de condițiile atmosferice si nivelul de umiditate al speciilor de lemn utilizate. Atunci când se montează parchet pre finisat  din lemn, daca se murdărește placa accidental cu adeziv curățați imediat cu DiLUENTE PULIPAR sau PULIPAR W (vezi fisele tehnice).Recomandam, în timp ce utilizați SIGOL, să utilizați toate sistemele de prevenire necesare.

Note de transport

Dacă temperatura de depozitare depășește + 25 ° C, timpul de stocare este redus considerabil, la temperaturi de peste + 50 ° C există Risc real de îngroșare / gelatinizare a produsului chiar și în ambalaj original. Pentru transportul pe mare este recomandabil să se folosească termo-containere speciale.

Caracteristici

Raportul amestecului 9/1

Temperatura de aplicare + 10 ° C ÷ + 25 ° C

Aplicați mistria cu crestături n. 5

Pot-Life 2 ore (1)

Încălzire 36/48 ore (1)

Acoperire 1300-1900 g / m² în funcție de substrat.

Culoare: stejar, nuc

Stabilitate la depozitare 1 an (2)

Ambalaj 10 kg (9 + 1) - 5 kg (4,5 + 0,5)

Curatarea sculelor DILUENTE DS (inainte de

Întărirea adezivului)

1 la 20 ° C și 65% R.H.

2 în recipiente sigilate originale la temperaturi între + 10 ° C și + 25 ° C

Substrat

Uscat, curat, fara praf, nu prea aspru.

Umiditatea substratului

2,0% maxim cu substraturi de ciment.

1,7% maxim cu substraturi de ciment termoizolant.

0,5% maxim cu substraturi anhidrite

0,2% maxim cu substraturi anhidrite de încălzire radiantă

Umiditatea lemnului

9% ± 2

 

Detalii
215

Fisa tehnica

Incalzire in pardoseala
DA
Ce lipim?
Parchet stratificat
Ce lipim?
Glafuri
Ce lipim?
Parchet masiv
Ce lipim?
Trepte din lemn
Tip adeziv
Bicomponent
Tip produs
Adeziv
Tip ambalaj
Galeata
Greutate
10
Recenzii
Nota 

Un adeziv excelent

Il folosesc deja a doua oara, este foarte bun!

Scrie-ti recenzia

Sigol Adeziv parchet poliuretanic bi-component 10KG

Sigol Adeziv parchet poliuretanic bi-component 10KG

SIGOL este un adeziv inodor fără solvenți și apă, bi-component. 

Scrie-ti recenzia
4 alte produse in aceeasi categorie: